Wil je een ervaring en met Het Hurns Kerkje delen? Dat kan! Door middel van onderstaand formulier kun je bezoekers van deze website informeren en adviseren. Reviews (beoordelingen/aanbevelingen) worden een aantal dagen na het indienen op de website gepubliceerd. Bij de invulvelden staan (helaas) Engelse teksten, maar waarschijnlijk wijst dit zichzelf. Kom je er niet uit of heb je vragen over de beoordelingen? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hurnskerkje
Average rating:  
 2 reviews
 by Corlique
Dauwtrappen op Hemelvaartsdag 2018

Wat hebben de vrijwilligers van het Hurns Kerkje een mooie manier bedacht om de Hurnse Kil te ontdekken! 's Morgens om 6 uur met een groep enthousiastelingen op pad. Door de weilanden, langs het water, tussen bomen door, over takken en hekken heen. Ondanks de regen was de stemming goed, Rob en Jan hadden een prachtige tocht uitgezet. Halverwege werden we verrast met koffie en koek. En bij terugkeer stond er een heerlijk ontbijt in het Hurns Kerkje klaar. Zo bijzonder om daar zo samen zo'n prachtige wandeling af te sluiten. Volgend jaar weer graag!

 by Marjoleine Jansen
Plantjesdag

Watis het toch heerlijk op met veel plantjes te komen en met veel plantjes naar huis te gaan. Ook dit jaar veel heb ik weer veel geruild en gekocht. Een hazelaar voor 2,50 of een dahlia voor een euro. I love it!