Welkom bij Stichting Hurns kerkje
Header

Word jij ook zo blij van zingen? Wil je graag deel uitmaken van een koor, maar niet vastzitten aan een wekelijkse repetitie?muziekbalk-muziekles-zutphen
Kom dan meezingen met Heppie! Voor iedereen die blij wordt van zingen! Onder leiding van Annet Vervoort zing je één keer per maand vrijblijvend en toch uitdagend.
Er wordt op piano begeleid door (meer…)

Vacare – vrij zijn.vacare
Elke tweede woensdag van de maand is er christelijke meditatie in het Hurns kerkje. Van acht tot kwart over negen. Met een groepje mensen tijd nemen voor verstilling en inkeer. Het samenzijn bemoedigt daarin. Iedereen die deel wil nemen is welkom. Wil je eerst wat meer informatie, neem dan even contact op met ds. Lia Davidse (tel. 0418-648962)

Bewaren

Bewaren

Een ééndaagse dansdag o.l.v. Nancy Cornelissen, danstherapeute (en docent Meditation des Tanzes-Sacred Dance i.o.). In een groep* wil ze je graag meenemen op reis om d.m.v. dans, muziek en meditatie (weer) dichterbij jouw gevoel en verlangens te komen. Met behulp van wisselende thema’s werkt ze aan wat jou innerlijk beweegt en om hier vorm aan te geven.

*(Een groep bestaat uit minimaal 6 deelnemers)

Voor meer informatie kijk op de website van Nancy Cornelissen: Dans van Nans

Bewaren

Koper ontmoet hout in een bijzonder dubbelconcert met gevarieerde kamermuziek voor blazers. Koperensemble Brazzled! bestaat uit vergevorderde amateurs die elkaar kennen uit de diverse regionale orkesten. Blazersensemble Otto-e-mezzo bestaat uit professionele musici en gevorderde amateurs en is een blaasoctet bestaande uit twee hobo’s, twee klarinetten, twee hoorns en twee fagotten. Beide ensembles streven ernaar om op hoog niveau ensemblemuziek te maken en spelen daarbij muziek in verschillende stijlen en uit verschillende periodes. De twee ensembles treffen elkaar op zondag 22 oktober aanstaande in het Hurns Kerkje in Hurwenen. Het belooft een mooi concert te worden met aansprekende en contrasterende muziek, van klassiek tot lichte muziek. Het concert begint om 14:30u en de toegangsprijs is €5.

mantras-zingen-400Mantra zingen o.l.v. Annet Vervoort en met pianobegeleiding van Maurice Hamilton.

Mantra’s zijn korte teksten in verschillende talen met een wijsheid; ze worden gezongen op een eenvoudige, gemakkelijk te leren melodie.

(meer…)

Wat je allemaal niet met papier kunt doen!! Kom het bekijken en ervaren in het Hurns Kerkje en laat je verrassen door o.a.:

  • Knipkunstkring Nijmegen, u kunt aanschuiven en meedoen. Tevens historische knipsels te bewonderen
  • Origami – Eindhoven met veel eigen werk en een workshop
  • De Blauwe Markies  heel veel prachtig papier.  Met voorbeelden wat er allemaal mee mogelijk is en een workshop
  • Atelier Liberarius , boekbinden, hoe werkt dat? Men geeft een workshop om zelf een klein boekje te maken.
  • Annita Smit, papierkunstenaar met vormen in 2- en 3 dimensionaal. Prachtig werk!!

Voor de workshops wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Tevens kan men genieten van onze heerlijke cappuccino en espresso met “Taart van Mineke”.

Aanvang: 11.00 – 17.00 uur, Entree  € 1,00

Bewaren

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten, meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief door hieronder uw emailadres in te vullen. Wij kunnen u dan maandelijks op de hoogte houden van onze activiteiten.