Agenda

Programma Hurns Kerkje tot zomer 2023

Tot de zomer worden er allerlei activiteiten georganiseerd door de vrijwilligers van het Hurns Kerkje. Je bent van harte welkom en steunt daarmee Stichting ’t Hurns Kerkje!

Zondag 12 maart 16.00 uur

GECANCELD: De Markanto’s: 

Met hun Engels- en Nederlandstalige country- en volksmuziek zorgen markante Bommelaren Hans Heijman, Fred Kolkman en Frans van den Heuvel voor veel gezelligheid.

Vrijdag 14 april 19.30 uur

2nd-Opinion:  

Dit akoestiek duo speelt bekende rock-, pop- en meer, nummers, maar met een net iets andere invalshoek. Een 2nd-Opinion over diverse klassiekers dus!

Zaterdag 23 april

Keramiekdag: 

Enthousiaste keramiekers uit de omgeving tonen en verkopen hun keramiek. Van serviesgoed tot beelden en objecten.

Zaterdag 6 mei

Planten- en zadenruilbeurs: 

Inmiddels een klassieker die wijd en zijd bekend is. Voor een kleine prijs zijn stekjes te verkrijgen of zijn plantjes te ruilen.

Donderdag 18 mei

Dauwtrappen: 

Op Hemelvaartsdag verzamelen we traditioneel om 6 uur ’s ochtends voor een wandeling door de Kil! Een ongekende belevenis! En daarna samen ontbijten.

Vrijdag 12 mei

Nick van Wijk en gasten: 

Bommelse Nick speelt met zijn gitaar vooral muziek in de genres sing-and songwriter, easy listening en pop. Puur en authentiek en dat hoor je!

Zaterdag 3 en zondag 4 juni

Fototentoonstelling oud-Hurwenen:

Tonny en George Janmaat presenteren oude foto’s van Hurwenen. Een uniek inkijkje in het verleden van het dorp, bijeengebracht door de inwoners zelf.

Vrijdag 7 juli

Baseline: 

Net zoals vorig jaar zal Baseline het seizoen afsluiten met een heerlijk muzikale avond met songs uit de jaren 70 en hedendaagse nummers om naar te luisteren of om mee te zingen.