Verlopen berichten

11 oktober 2014 Oogstfeest

Taartwedstrijd

Doe mee met de taartbakwedstrijd op deze gezellige en heerlijke oogstdag. Iedereen die er plezier in heeft een mooie en lekkere taart te bakken met het thema Najaaroogst kan meedoen aan de taartbakwedstrijd van het Hurnse Kerkje. Najaarsoogst produkten zijn o.a. noten, bessen, bramen, appels, peren, pruimen, pompoenen en vijgen. De taarten worden beoordeeld op smaak en uiterlijk door een deskundige jury. De taarten moeten helemaal zelf gemaakt zijn. Voeg bij; naam, e mail en telefoon van de maker op een briefje bij de taart. De jury bestaat uit Wim van Ballegooy (voormalig chefkok uit Hurwenen) Bram Hoorn (eigenaar restaurant In Petto) en Greet Vos (bestuurslid Hurns kerkje). fallen-apples-5886

Inschrijven voor de taartbakwedstrijd kan bij:

Greet Vos (0418-662682) of per email naar hurnskerkje@hotmail.com

Inleveren van de taarten op 11 oktober tussen 10.00 en 10.30 uur.

Uitreiking van de prijzen om 16.00 uur door de jury

Ambachtelijke vrijmarkt van eigen gemaakte producten 

Iedereen die zelf heerlijke jams, chutneys, sauzen, siroop, inmaak, wekproducten, lavendel, kruiden of verse moestuin producten wil aanbieden is welkom. Verkopen, ruilen, weggeven, alles mag! Maak gebruik van deze gezellige dag om ideeën op te doen, produkten te kopen en te verkopen, recepten uit te wisselenen  elkaar te ontmoeten. Het Hurns Kerkje zorgt voor een sfeervolle ambiance en de nodige faciliteiten.

Najaarsoogst producten zijn o.a. noten, bessen, bramen, appels, peren, pruimen, pompoenen, vijgen. Dus noteer 4 oktober vast in de agenda en gebruik deze zomer om potjes te vullen met uw lekkernijen.

appeltaart

Entree: 1,00 euro Openingtijden : 11.00 – 17.00 uur

Inschrijven voor de vrijmarkt en notentaartwedstrijd: hurnskerkje@hotmail.com