Verlopen berichten

30 januari Gezond Verstand Avond

Dit maal is de avond gewijd aan geld. We voelen ons bevoorrecht dat we Ad Broere bereid konden vinden om voor ons te spreken over de (on-)menselijke economie. Ad Broere is econoom, oud bankier, docent en ondernemer en schreef het boek “geld komt uit het niets”. Hij legt uit wat geld is, hoe het gecreëerd wordt, wat daar de risico’s van zijn en hoe we naar een economie moeten transformeren waarin geld weer het ruilmiddel is zoals het ooit bedoeld is.

De crisis is nog niet ten einde. De werkloosheid groeit, bezuinigingen zijn aan de orde van de dag. In deze lezing een vogelvlucht door de economische en monetaire actualiteit, wat er niet deugt aan ons geldsysteem en hoe dit snel dreigt mis te lopen. Maar ook een suggestie hoe het wel kan en wat wij daar zelf aan kunnen doen.

Aanvang : 20.00 uur, welkom vanaf 19.30 uur. Kosten: € 10,00 exclusief koffie/thee. Graag aanmelden via niels@sneyders.nl of ( 0418 662815 / 06 5497 3001).

Heb je spullen thuis die je niet meer gebruikt? Evenals vorige keren staan er wederom tafels voor jullie klaar waar je  boeken, CD’s, oude tijdschriften of allerlei spullen van zolder kunt aanbieden om te verkopen, ruilen of weg te geven.