Agenda

Gecanceld 22 maart Meezing Matthäus Passion

Helaas gaat dit evenement niet door.

Stichting het Hurns Kerkje en Stichting Matthäus Passion Zaltbommel slaan de handen ineen en bieden voor het eerst in de Bommelerwaard de ‘Meezing Matthäus’ op zondag 22 maart van 15.00 – 16.30 uur in het Hurns Kerkje.

Tijdens dit meezingconcert onder leiding van Irene Maessen als bevlogen dirigent, en organist Hugo Bakker op het orgel, krijgt iedereen een unieke kans op een interactieve manier met dit prachtige meesterwerk van Johann Sebastian Bach kennis te maken. Iedereen kan meedoen, jong en oud, ervaren en minder ervaren zangers, mensen die de Matthäus Passion (nog) niet kennen of hem juist al vaak gehoord hebben. Beleef dit monumentale werk uit de Westerse muziekgeschiedenis eens vanuit een heel ander perspectief. Doe een nieuwe ervaring op als uitvoerende in plaats van als luisteraar!

Deelname aan de meezing Matthäus is mogelijk voor € 10,- incl. een consumptie. Om zeker te zijn van een plaats, kunt u zich van tevoren aanmelden via info@matthauspassion.nl. Kaartverkoop is op de middag zelf aan de deur van het Hurns Kerkje. Vanaf 14:30 uur bent u welkom, aanvang meezing concert 15:00 uur. Alle informatie vindt u op www.matthauspassion.nl.