Verlopen berichten

19 februari Kruiden Verwendag

ayurvedaWat is er nu fijner dan jezelf of iemand anders te verwennen. Op 19 februari kan dat in het Hurns kerkje. Vanaf 13.00 uur kan je genieten van high tea met heerlijke kruiden, zowel de thee als de hapjes. Maar ook voetmassages, aromatische oliën, aryuvedische producten voor o.a. het gezicht. Gun jezelf dus een middagje en onderga het, of laat je inspireren hoe eenvoudig je soms zelf producten kunt maken. Maar ook de inwendige mens kan aan zijn trekken komen. Onze eigen Mineke zal weer de meest verrukkelijke hapjes maken voor bij de thee. Meer informatie volgt nog.

Programma:

  • Geniet van een heerlijke High Herb Tea; kruidenthee met zoete en hartige hapje. Prijs per persoon voor 1 pot thee en 7 hapjes € 10.=-. Door onze eigen Mineke van Elk verzorgd. Kom je met meer mensen om van een heerlijke Hurnse High Herb Tea te genieten, geef dat dan bij voorkeur van te voren even aan middels een mailtje aan hurnskerkje@hotmail.com.
  • Maak kennis met de mogelijkheden van de hand- en voetmassage met gebruik van aromatische oliën, kruidencrèmes door Balans uit Rossum.
  • Laat je handen, schouders en voeten verzorgen met een massage of een voetreflexzone behandeling met aromatische oliën door Dorota Cichey.
  • Tevens is er een rijk aanbod aan kruidenthee en kruidenproducten te koop van Joop Reichenfeld (De tuin van Joop).
  • En laat je adviseren door Ellie Aben die uitleg geeft over het maken van huidverzorgings- en schoonmaak producten op basis van kruiden.

Aanvang: 13.00 uur – 16.00 uur. Entree: 1 euro

 

Bewaren