Verlopen berichten

17 en 18 mei De Hof van Hurne

De Hurnsche Uylen bestaan dit jaar 50 jaar en wilden dit niet ongemerkt voor bij laten gaan. Inmiddels al weer ruim een jaar geleden werd begonnen met het nadenken over een bijzondere theaterproduktie. Met de prachtige omgeving van image003-3Hurwenen als uitgangspunt, is er gekozen voor theater op locatie. Dat wil zeggen…een gids neemt de bezoekers mee op een avontuurlijke tocht in de wereld van sagen, mythes en volksverhalen.

In de prachtige natuur die het dorp Hurwenen omringt, leidt deze gids je langs acht locaties (waaronder het Hurns kerkje) waar telkens op een andere wijze en in een andere tijd een verhaal wordt uitgebeeld. Er zijn vrolijke maar ook duistere verhalen . Allerlei theaterdisciplines komen aan bod : toneel, zang, dans, schilderkunst en diverse mengvormen.

De theaterwandeling die ongeveer 3 uur duurt is onvergelijkbaar met al wat je tot nu toe op dit gebied hebt gezien en ervaren. Naast de leden van de Hurnsche Uylen nemen ook En Bloc, slagwerkers van De Karel en de dansschool van Paulette WIllemse deel. De regie is in handen van Arlien Coolen. ZIj heeft al meer ervaring met dit soort producties. In totaal werken er 100 mensen mee aan de theaterwandeling.

Op zaterdag 17 mei en zondag 18 mei kan men dit unieke spektakel meemaken. Op beide dagen wordt er, tussen 10.00 uur ’s ochtends en 14.30 uur ’s middags met tussenpozen van 45 minuten, Graag vooraf reserveren via www.hurnsche-uijlen.nl