Verlopen berichten

14 februari 2016 Verrukkelijke Valentijn Fair

Het thema Valentijn is natuurlijk een geweldig uitgangspunt voor mooie en verrukkelijke taarten. Vandaar dat we op 14 februari een leuke dag gaan organiseren in het Hurns kerkje.

Taartwedstrijd

Doe mee met de taartbakwedstrijd op Valentijnsdag. Iedereen die er plezier in heeft een mooie en lekkere taart te bakken met het thema Valentijn kan meedoen aan de taartbakwedstrijd van hetValentijnstaart Hurnse Kerkje. De taarten worden beoordeeld op originaliteit, aansluitend op het thema, smaak,  structuur en snijbaarheid door een deskundige jury. De taarten moeten zelf gemaakt zijn. De jury bestaat uit Wim van Ballegooy (voormalig chefkok uit Hurwenen), Bram Hoorn (eigenaar restaurant In Petto) en Mineke van Elk (winnaar van de taartwedstrijd in 2014)

Inschrijven voor de taartbakwedstrijd kan via hurnskerkje@hotmail.com. Inleveren van de taarten op 14 februari tussen 10.00 en 10.30 uur. Bekendmaking van de winnaar om 15.00 uur.

Overheerlijkheden

Maar Valentijnsdag vraagt om meer leuke ideeën. We hebben daarom het volgende bedacht dat er te doen is:

  • genieten van thee-met-liefde gezet van de Koopvaardij
  • heerlijke Julius Meinl koffie drinken met keuze uit vele heerlijke taarten
  • vergezeld van liefdes likeurtje van Luuc van Boort
  • prachtige (halve) taarten kopen gemaakt door o.a. Mineke van Elk en Hanneke Roos
  • maken van chocolade lolly’s voor de kinderen
  • een nog veel meer verrassende producten te koop van o.a. Fair Trade, Pukart, LoveLockers, Koopvaardij, Ilyade en wijnkoperij Luuc van Boort.

Aanvang: 11.00 uur – 16.00 uur, Entree: 1 euro