Verlopen berichten

1 november 2014 Wol & Zo

Naar aanleiding van het succes van vorig jaar organiseren we weer een creatieve dag ‘Wol & Zo’. Er zijn workshops en demonstraties vilten, breien en quilten. Ook zijn er leuke cadeautjes te koop. Er wordt een kleine bijdrage   in de materiaalkosten gevraagd.felbi-product-category pic

Heeft uw creativiteit een nieuwe impuls nodig? Of wilt u meer weten over wat de mogelijkheden met wol (en katoen) zijn? Bent u nop zoek naar een leuk cadeautje voor de komende feestdagen?

Breien en haken zijn weer helemaal  ‘in’ en steeds meer mensen ontdekken hoe leuk het is om zelf  een mutsje, shawl of trui te breien of te haken.  Maar ook vilten en quilten staan volop in de belangstelling. Er is een demonstratie spinnen.  En wat dacht u van een ‘dromenvanger’?

‘Wol & Zo’ biedt u de gelegenheid om zelf aan de slag te gaan tijdens een van de workshops en om ideeën op te doen voor cadeautjes voor de komende feestdagen. Ook kunnen er  allerlei hebbedingetjes kant en klaar gekocht worden.  Het belooft een inspirerende en leerzame dag te worden voor wie geïnteresseerd is in wol en daar met eigentijdse toepassingen creatief mee aan de slag wil.

 

Aanvang: 10.00 – 16.00

Entree: 1 euro