Verlopen berichten

6 en 7 september Overzichtstentoonstelling Van Rotterdam en Lawende

Op 6 en 7 september is er een overzichtstentoonstelling te zien zijn van Meeuw van Rotterdam en Bert Lawende.Bert (l) en MeeuwHurns Kerkje

Precies veertig jaar geleden opende de dichter Cees Buddingh de eerste tentoonstelling van Meeuw van Rotterdam en Bert Lawende in deze streek. De tentoonstelling vond plaats in het Slot te Rossum. Nu zijn zij te gast in het Hurns kerkje met tekeningen aquarellen en foto’s. Werk dat gemaakt is in onze omgeving, Frankrijk, Griekenland en Portugal.

Meeuw is aan de academie in Antwerpen afgestudeerd. Bert was veertig jaar journalist in Dordrecht en Den Haag. Naast het schrijven was hij actief op het gebied van vormgeving en fotografie. In hun kunst laten Meeuw en Bert verborgen schoonheid zien. Zij weten het dagelijkse tot kunst te verheffen. Of het nu de dijk te Rossum is of de hoogspanningsmast te Hurwenen, steeds laten zij de toeschouwer beseffen hoe mooi iets is. Daarnaast is het vakmanschap van beiden bijzonder hoog, waardoor het zonder meer de moeite waard is om op 6 of 7 september even in het Hurns kerkje langs te komen.

Bovendien zal op zondag 7 september vanaf 16.00 uur het trio Vivezza voor een prachtige muzikale afsluiting zorgen.

Aanvang: 11.00 en 17.00 uur

Entree: € 1,- (Concert is gratis).